Copyright 2019 -

Jij bent belangrijk!

Daarom is er voor de jeugd vanaf 12 jaar catechisatie en club.

Hieronder de data voor catechisatie voor het seizoen 2018-2019. Het is steeds op woensdag in de kerk, voor de jongste groep begint de catechisatie om 18.30 uur en voor de oudste groep om 19.15 uur. De catechisatie wordt gegeven door onze eigen predikant, ds. Ariaan Baan. Jij komt toch ook? Voor meer info en om je aan te melden kun je contact opnemen met ds. Baan. Je kunt mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen/appen naar 06-250 626 93.
 
2018
woensdag 26 september: Inleiding: vertouwen
woensdag 10 oktober: bidden
woensdag 14 november: Wijsheid (spreuken favoriete spreuk zoeken)
woensdag 28 november: Wat betekent kerst 
2019
woensdag 16 januari: Tien geboden
woensdag 30 januari: Argumenten voor bestaan van God
woensdag 13 februari: Muziek
woensdag 27 februari: Islam / vluchtelingen
woensdag 6 maart: Pasen
 
Overige onderwerpen: Invloed  en Schepping.
 
Bijna elk jaar doet onze jeugd mee aan Sirkelslag Young. In 2019 wordt dit landelijke online spel gespeeld op vrijdag 1 februari. We zitten dan met elkaar klaar in de Nieuwe Kerk, waar 's avonds om stipt half 8 het spel begint! Op de fotopagina zie je er foto's van. Meer informatie over dit spel op www.sirkelslag.nl.

Werkgroep Jeugd

De werkgroep jeugd wordt aangestuurd door de jeugdouderling (vacature), die tevens het contact tussen de werkgroep en de kerkenraad onderhoudt. De werkgroep bestaat verder uit vrijwilligers die betrokken zijn bij de oppasdienst, de kindernevendienst en de clubs.

Iedere zondag, behalve in de zomervakantie, is er kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. De kindernevendienst werkt met materiaal van ‘Kind op Zondag’ https://www.kindopzondag.nl/.
Ook is er deze zondagen een ‘Kind van dienst’, het kind van dienst zit bij de kerkenraad en helpt bij de collecte. Voor de dienst voert het kind van dienst samen met de koster een aantal taken uit, zoals het aansteken van de Paaskaars, klaarzettten glas water voor de dominee, etc. Wil jij ook kind van dienst zijn? Meld je dan aan bij Marjan de Boer.
Aanspreekpunt voor de kindernevendienst en kind van dienst is Marjan de Boer, tel. 577211.

Elke zondag is er oppasdienst voor de kleinsten. Het aanspreekpunt hiervoor is Martha de Boer.

Het beleidsplan van het Jeugdwerk kunt u hier downloaden.