Copyright 2024 -

Vrouwengespreksgroep ‘Dient elkander door de liefde’

Vrouwengespreksgroep ‘Dient elkander door de liefde’.

Eén keer in de maand van september tot en met april komt de gespreksgroep bijeen. In december wordt een kerstviering + kerstdiner gehouden, waarbij gasten van harte welkom zijn.

Tijdens de bijeenkomsten wordt er gewerkt aan de hand van een praatpapier met een aantal vragen en aandachtspunten rondom de bijbel. Degene die op die avond de leiding heeft komt zelf met een onderwerp.

De onderliggende vraag in alle bijeenkomsten is de vraag wat het betekent om ‘christen’ mens te zijn in onze tijd en hoe geloof ons daarbij kan helpen. Het in gesprek-zijn met elkaar is vooral een samen (onder)zoeken, waarbij we elkaar een beetje hopen te inspireren en te bemoedigen. Na de pauze volgt een vrije bijdrage, verzorgd door één van de leden.

Onze groep telt op dit moment 17 leden. Ook u/jij bent daarbij van harte welkom. Komt gerust eens langs! We beginnen om 19.30 en sluiten af om plm. 21.30 uur. Plaats van samenkomst: in één van de zalen van de Nieuwe kerk of in ’t Anker.

Een keer per jaar, veelal in maart, organiseert de Vrouwengespreksgroep een Koffieochtend voor vrouwen uit Zoutkamp en omgeving. Voor deze ochtend wordt een spreker uitgenodigd.

Contactpersoon voor de Vrouwengespreksgroep is Janny van Wieren, tel. 401342.


 

Bijlagen:
Bewaar het bestand programma Vrouwengespreksgroep 2019-2020.pdfprogramma Vrouwengespreksgroep 2019-2020.pdf[Programma 2019-2020]